El Festivalet de Circ de Manresa demana tenir continuïtat

Els espectacles de carrer convencen el públic que omple places per seguir-ne l'evolució

La Cie. La Meute ha omplert la plaça Europa amb «78 Tours»
La Cie. La Meute ha omplert la plaça Europa amb «78 Tours» | Pere Fontanals
01 de setembre del 2018
Actualitzat el 02 de setembre a les 14:22h
A falta de comprovar la resposta de la gent als espectacle de pagament que acollirà dissabte i diumenge al vespre el teatre Kursaal, la primera edició del Festivalet de circ de Manresa demana tenir continuïtat si fem cas de la resposta del públic als espectacles de carrer, amb tres escenaris: la plaça Major, la plaça Europa i la plaça Sant Domènec.

Tant l'estrena, divendres, amb Sidecar, de Pessic de Circ, i Somnis de sorra, de Ytuquepintas, com aquest dissabte, amb Vintage Brothers, de Cia. Circo Los, Furieuse Tendresse, de Cirque Exalté, i 78 Tours, de la Cie. La Meute, han tingut un públic expectant, abundós i receptiu que s'ha deixat portar per les propostes d'aquestes companyies.

El plat fort, però, arribarà aquests dos vespres seguits amb espectacles de pagament a la sala gran del Kursaal. Dissabte a les 9 del vespre amb El meu nom és Hor a càrrec de la companyia Psirc, i diumenge a les 7 de la tarda amb Sol Bémol de la Cie. d'Irque & Fien. Entremig, diumenge a les 12 del migdia, La Bella Tour portarà Circus Show a la plaça Sant Domènec, i qui s'hagi perdut dissabte 78 Tours, de la Cie. La Meute, tindrà una nova oportunitat diumenge, també a la plaça Europa, a les 5 de la tarda.

També, a l'espai d'exposicions de la plana de l'Om es poden visitar dues exposicions: la dels 25 anys de Pallassos sense Fronteres, i la de cartells de circ, cedida per Josep Maria Oliva.

En el marc de la Capital de la Cultura Catalana, el Festivalet de Circ és una iniciativa de LaCrica.