Diverses afectacions al trànsit dilluns i dimarts a Manresa, per obres

Al carrer Cap del Rec, al carrer de la Dama i al carrer Mossèn Jacint Verdaguer

Redacció
31 d'agost del 2018
Actualitzat a les 17:35h
El proper dilluns, 3 de setembre, amb motiu dels treballs de millora dels guals dels solars i carrer de la Dama, es prohibirà l'estacionament en els solars. Com que els treballs es realitzaran de manera consecutiva, sempre hi haurà un dels dos solars per poder-hi estacionar. Es previst que els treballs durin 1 setmana.

Després d'aquests treballs, en dies posteriors es farà la repavimentació dels solars, una tasca que inicialment s'havia de fer aquesta setmana però que s'ha reprogramat.

El mateix dilluns, amb motiu dels treballs de descàrrega i muntatge d'una bastida per les obres de rehabilitació de la façana d'un edifici al carrer Cap del Rec, número 2, es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Cap del Rec, entre la plaça Major i la plaça del Carme.

El proper dimarts, 4 de setembre, amb motiu dels treballs de millora del mur de Casa Caritat, en el tram del carrer Mossèn Jacint Verdaguer, es prohibirà l'estacionament per tal d'habilitar un itinerari protegit per a vianants. Es previst que els treballs durin 2 setmanes.