La nova delegada a la Catalunya Central visita el Consell Comarcal del Bages

La delegada del govern, Alba Camps, amb el president del Consell Comarcal, Agustí Comas
La delegada del govern, Alba Camps, amb el president del Consell Comarcal, Agustí Comas | DGCC
Redacció
31 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:20h
La nova delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va mantenir dijous sengles reunions amb els alcaldes de Monistrol de Montserrat i de Castellbell i el Vilar i el president del Consell Comarcal del Bages. Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya.
 
A la trobada amb el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, i celebrada a la seu de l’òrgan comarcal, van tractar aspectes de l’actualitat comarcal com les infraestructures i la mobilitat i es van emplaçar a treballar conjuntament per al present i el futur del Bages com a part de les comarques centrals catalanes.
 
La delegada Camps va ser també a Monistrol de Montserrat, en una reunió amb l’alcalde Joan Miguel on també va assistir el regidor Miquel Àngel Coín. Van conversar sobre el municipi i la seva vinculació amb la muntanya de Montserrat i posteriorment van visitar el nucli del municipi.
 
La jornada va acabar a la població de Castellbell i el Vilar. Alba Camps va trobar-se amb l’alcaldessa, Montserrat Badia, que juntament amb els regidors Jordi Calsina i Neus Palacios van exposar-li aspectes de la realitat municipal. Entre aquests, hi ha la visió de l’educació com a projecte integral del municipi, la tasca per enfortir la qualitat democràtica i l’aposta per la promoció turística del municipi en diferents vessants.
 
En les cinc setmanes que fa que va prendre possessió com a delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps ja ha efectuat 40 visites a ajuntaments de la Catalunya Central, 7 de les quals al Bages.