Punt de Fuga Teatre entrena local a Sant Joan de Vilatorrada

Punt de Fuga Teatre estrenarà el local el proper 3 de setembre
Punt de Fuga Teatre estrenarà el local el proper 3 de setembre | PdF
Redacció
31 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:24h
L'Associació Punt de Fuga Teatre de Sant Joan de Vilatorrada ja disposa de local propi. A partir d'aquest 3 de setembre obrirà les seves portes al públic en un espai situat a l'Avinguda Montserrat, 102, de Sant Joan de Vilatorrada, davant de l'institut Quercus. Durant la primera setmana els socis i sòcies de l'entitat tindran la possibilitat de visitar les instal·lacions. La inauguració pública es farà el proper diumenge dia 9 de setembre a les 6 de la tarda, amb actuacions en directe i cóctel de benvinguda i pica-pica per als assistents.

El nou local disposa d'un espai d'acollida, una sala polivalent per a desenvolupar les activitats, zona de vestuari, lavabo, i una terrassa exterior. Aquests espais és on l'entitat portarà a terme algunes de les seves activitats de formació i promoció, mantenint els diversos espais públics del municipi de Sant Joan per a seguir-hi desenvolupant la seva tasca d'apropar el teatre i els arts escèniques a tothom.

"Amb aquesta aposta, aprofundim una mica més en el nostre objectiu fundacional, que com resa el nostre eslògan és el d'acostar el teatre a tothom", explica Enric Castells, un dels responsables de l'associació que va nèixer fa un any a Sant Joan i que porta un munt d'activitats consolidades al poble. "Ara, cal donar-li ús i fer que realment sigui l'espai de totes i tots els associats", comenta Castells.

Enguany es presenten també més novetats, com la publicació d'un butlletí mensual informatiu per als socis: “aPunt”, i una programació estable d'activitats relacionades amb les arts escèniques a Sant Joan.

A partir del proper dilluns, Punt de Fuga comença el seu periode d'inscripcions per al nou curs, oferint classes de formació en teatre i ball, amb diversos grups d'edat. En paral·lel, la companyia de teatre amateur de l'associació, arrenca el muntatge de "SetXSet", un gran musical amb més de 30 persones en l'elenc.