La quotidianitat de les persones amb discapacitat a través de una exposició

La mostra ja es pot veure a Avinyó i recorrerà altres municipis de la comarca fins al gener

Redacció
08 d'octubre del 2009
576_1254998853Expo_discapacitats
576_1254998853Expo_discapacitats

Cartell de l'exposició

"Mira’m amb uns altres ulls". Aquest és el nom de l’exposició que ha programat el Consell Comarcal del Bages aquesta temporada de tardor-hivern a diferents municipis de la comarca i que des d’aquesta setmana es pot veure a Avinyó. La mostra recull 21 fotografies que fan visible la vida quotidiana d’aquest col·lectiu que ha de superar nombroses dificultats amb treball, esforç i vitalitat. El Punt d’Informació de Discapacitats del Bages, gestionat pel Consell, pretén conscienciar la ciutadania sobre les barreres que se’ls imposen a aquestes persones, sovint per desconeixença o per manca d’informació.

Les fotografies són obra de Rafel Casanova, amb la coordinació de Miquel Badia. Les imatges són en blanc i negre perquè els autors han considerat que és la millor fórmula per evitar distorsionar el missatge que es vol transmetre.

Més municipis
La mostra que s’ha estrenat aquesta setmana a Avinyó es podrà veure a altres municipis de la comarca durant tot aquest mes d’octubre i fins al mes de gener. Sallent, Sant Vicenç de Castellet, Moià, Sant Joan de Vilatorrada, Navàs, Sant Fruitós de Bages, Manresa, Fonollosa i Santpedor ja han confirmat que programaran l’exposició.