Engega la Festa Major d'Artés que s'allargarà fins al proper dimarts

Música, cultura popular i actes infantils són l'eix de cinc dies de festa

La Festa Major d'Artés tornarà a tenir una Gimcana Marrana
La Festa Major d'Artés tornarà a tenir una Gimcana Marrana | AjArt
Redacció
30 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:47h

La Festa Major d'Artés tornarà a tenir una Gimcana Marrana Foto: AjArt


Artés donarà inici a la seva Festa Major divendres amb el pregó i el prego infantil i tot un seguit d'actes de música, cultura popular i una intensa programació infantil, entre d'altres, que s'allargaran fins al dimarts, 4 de setembre.

A més dels pregons, dels actes de divendres en destaquen el concert d'Ovella Xao i d'Itaca Band, a part dels tastets gastronòmics, i l'espectacle "El detectiu dels contes", en el marc de la programació infantil.

Dissabte començarà amb gangues al carrer, el 5è Concurs de paelles i l'obertura de l'espai de food trucks. A la tarda hi haurà la fira del disc i del col·leccionisme -que s'allargarà a diumenge-, castells, sardanes, zumba, i el vespre nit continuarà amb música de Pau Jorba Meets i Arnau Morell i ball popular amb Andreu Trio.

Diumenge al matí s'iniciarà amb activitats esportives i la XXIV Trobada de geganters. Al migdia, vermut swing amb Jazz Quartet, i la tarda serà passada per aigua, amb activitats a l'entorn de la piscina i un súper tobogant. L'activitat continuarà amb un taller de cuina i amb el concert de Cèlia Vila i el Ball de Gala amb Sol de Nit. La jornada finalitzarà amb humor, monòlegs i Dj.

La Gimcana Marrana donarà el tret de sortida a les activitats de dilluns. Ja a la tarda, l'esport tornarà a tenir protagonisme, juntament amb les sardanes i el jazz, ja arribant al vespre. La nit començarà amb ball a càrrec d'Albert Paulo i el concert de Hey Pachucos.

La Festa Major d'Artés es tancarà dimarts amb l'espectacle infantil "Ludus", havaneres a càrrec de Port Bo i fi de festa amb traca de comiat.

- Programa de la Festa Major d'Artés