Cardona concedirà ajuts per a l'adquisició de material escolar per al curs 2018-19

S'ha obert un període per sol·licitar l'atorgament de subvencions per material escolar durant el curs 2018-19

Redacció
30 d'agost del 2018
Actualitzat a la 13:57h
L'Ajuntament de Cardona ha obert avui un període per fer sol·licituds que atorguin ajuts per adquirir material escolar, llibres de text, la quota de l'AMPA o les quotes de reutilització i del llibre verd pel curs escolar 2018-2019. Les sol·licituds amb la documentació exigida es podran presentar fins el 28 de setembre al Registre de l'Àrea de Serveis Socials (Plaça de la Fira, s/n; Edifici del Centre Cívic, planta -1).

La finalitat és donar compliment als objectius definits durant aquesta legislatura per fomentar la igualtat en l'accés a l'educació en la franja d'educació obligatòria (de 6 a 16 anys) com a etapa clau per a l'assoliment de competències posteriors. El pressupost màxim que es destinarà aquest any per a la concessió de les subvencions serà de 3.000euros.
 
Les subvencions que es concedeixin a l'empara de les corresponents bases (podeu consultar aquí) es destinaran a qualsevol dels centres educatius de Cardona: Escola Mare de Déu del Patrocini, Escola Joan de Palà (La Coromina), Vedruna El Carme Cardona i Institut Sant Ramon.

Se'n podran beneficiar nens/es d'entre 3 i 16 anys, empadronats a Cardona, i matriculats en algun dels centres al municipi així com les unitats familiars en situació de risc social i/o econòmica. 

El termini per atorgar les subvencions serà de tres mesos, com a màxim, a comptar des de la data de tancament del període de presentació de sol·licituds. Un cop acordada la concessió dels ajuts seran notificats als interessats en un termini màxim de 10 dies. 
Arxivat a