Castellbell rebrà el nou curs amb una jornada musical i reivindicativa tenyida de groc

Tindrà lloc aquest dissabte a la tarda a l'esplanada del poliesportiu

Redacció
29 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:12h
L'entitat ciutadana Castellbell i el Vilar per la Independència ha organitzat, per aquest dissabte, una festa per donar la benvinguda al nou curs. Sota el lema La solidaritat és la tendresa dels pobles, la jornada pretén reprendre les accions reivindicatives per demanar la llibertat dels presos polítics i la plena autonomia de Catalunya.

Tot plegat tindrà lloc a l'esplanada del poliesportiu i començarà a les set de la tarda amb un seguit de propostes lúdiques per als més petits, amb tallers i jocs tradicionals. Seguidament, i a la mateixa ubicació, el president de l'Òmnium Cultural del Bages i el Moianès, Jordi Corrons, i els germans Lolo i Maxi Calero -activistes i impulsors de la campanya Free Junqueras- seran els protagonistes d'una xerrada republicana que culminarà, a les nou del vespre, amb un sopar groc, el preu del qual serà de 6 euros.

Un cop amb l'àpat al pap, la festa seguirà amb l'actuació musical de la reconeguda violinista Simone Lambregts i culminarà amb un concert de la banda de rock santcugatenca OMAJA i amb música reivindicativa a càrrec d'un discjòquei.