Una altra educació és possible comença temporada amb la projecció d'«ULU. Un Latido Universal»

Joan Muñoz és el director d'«ULU. Un Latido Universal»
Joan Muñoz és el director d'«ULU. Un Latido Universal» | Joan Muñoz
Redacció
28 d'agost del 2018
Actualitzat a les 10:52h
El col·lectiu Una altra educació és possible engegarà la seva setena temporada d'activitats educatives amb la projecció del documental "ULU. Un Latido Universal" de Joan Muñoz aquest dimecres dia 29 d'agost a les 7 de la tarda  a l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa. 

"ULU", ha registrat la veu de mes de setanta persones amb converses inspiradores i sinceres de diferents sectors de la societat: economia, salut, biologia, música, política, física, mística, dansa, comunicació... barrejades amb boniques imatges, so, música i un fil conductor, l'experiència viscuda pel seu director, Joan Muñoz.

Les entrades per veure aquest documental costen 5 € i es poden comprar a través d'aquest link https://kursaal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=3177&idioma=CA , a les taquilles del Kursaal o el mateix dimecres des de les 6 de la tarda a l'Auditori de la Plana de l'Om.

El Col·lectiu Una altra educació és possible, format per un grup d'educadors i pares i mares,  va néixer fa 6 anys amb l'objectiu de promoure el debat i la reflexió al voltant de l'educació i ho fa organitzant xerrades, debats, tallers, projeccions...