El festival infantil «L'Estiuet del Viena» arribarà a Manresa dissabte

El Viena Manresa acollirà dissabte «L'Estiuet del Viena»
El Viena Manresa acollirà dissabte «L'Estiuet del Viena» | Viena
Redacció
28 d'agost del 2018
Actualitzat a les 10:45h
Aquest estiu Viena ha organitzat "L'estiuet del Viena", un festival itinerant per a tota la família que ha tingut lloc els divendres i dissabtes de juliol i agost a les terrasses de diferents establiments entre les 18.30 i les 22 hores. Manresa serà l'últim municipi en acollir aquest festival, que se celebrarà aquest mateix dissabte, 1 de setembre, a l'establiment Viena d'Els Trullols.

El festival arriba a Manresa amb diferents propostes per a tota la família: activitats amb barrets i corones de flors, pinta-cares, regals i un concurs on es sortejarà un cap de setmana per a tota la família al Montsec. A més, ensenyant el tiquet de comanda, es regalarà una divertida samarreta.

Segons Marc Siscart, Conseller Delegat i Director General d'Establiments Viena, "L'Estiuet" és una proposta per a les famílies que volen gaudir del bon temps i esprémer al màxim els moments compartits durant els mesos d'estiu. Volem que Viena sigui un dels llocs on vulguin passar moments en família".

Guanya un viatge al Montsec

Entre la varietat de propostes, Viena ha organitzat un concurs a Instagram. Es convidarà les famílies a fer-se una fotografia al photocall que hi haurà als establiments seleccionats i pujar-la al seu perfil d'Instagram amb l'etiqueta #estiuetdelviena. Tots els participants entraran directament al sorteig d'un cap de setmana familiar al Montsec, un entorn increïble on gaudir de la naturalesa. Els guanyadors podran passar dues nits a la Vall d'Àger, realitzar una visita al Parc Astronòmic del Montsec i una excursió en vaixell pel Congost de Mont-rebei.