La Mostra del Correfoc felicita als seus músics

La Quants Band celebra 20 anys posant-hi música en directe

Manresa ha tornat a viure una Mostra del Correfoc
Manresa ha tornat a viure una Mostra del Correfoc | Àlex Gomez Ribera
26 d'agost del 2018
Actualitzat el 27 d'agost a la 1:20h
El Correfoc de Manresa tradicionalment fa la seva presentació en el marc de la Mostra del Correfoc, un espectacle en format teatral que va mostrant totes les figures que participen en aquesta cercavila de foc.

Aquest dissabte a la nit s'ha celebrat una nova edició de la Mostra, enguany amb una felicitació als músics de la Quants Band, la formació ha celebrat 20 anys posant música en directe a aquest espectacle. Aquest no ha estat l'únic aniversari de la nit, la Víbria, una de les bèsties més emblemàtiques del Correfoc, ha celebrat els seus 35 anys d'existència.

La Mostra s'ha desenvolupat amb el seu guió habitual, introduint, però, algun petit canvi, el més remarcable ha estat l'aparició del personatge del Boc en un dels balcons de la plaça Major i la reaparició, al cap d'un moment, al costat de l'Ajuntament, a sobre el drac Asmodeu. Un dels moments més esperats ha estat, com sempre, la baixada amb tirolina del Boc des del balcó de l'Ajuntament fins al terra de la plaça. Tal com marca la tradició, després de la presentació de tots els elements del Correfoc, la Mostra ha acabat amb participants i públic giravoltant per la plaça Major al ritme de la peça musical “Vacances”.

El Correfoc de Manresa és previst que es celebri el dilluns al vespre a partir de 2/10 del vespre amb sortida i arribada a la plaça Major.