ICV del Bages es reuneix amb Manel Rossell per saber de primera mà sobre la fusió

Redacció
07 d'octubre del 2009
576_1253113041DSC00016
576_1253113041DSC00016

Oficina de Caixa Manresa

ICV del Bages s'ha reunit aquesta setmana amb el president de Caixa Manresa, el senyor Manel Rossell per tal de parlar del projecte de fusió d'aquesta entitat amb Caixa Catalunya i Caixa Tarragona.

A la reunió hi van assistir el president d'ICV del Bages, Xavier Rubio, Laura Massana, diputada d'ICV al Parlament, i els regidors d'ICV a Sant Joan de Vilatorrada, Victor Marcos i Albert Marañón. Els ecosocialistes van voler conèixer de primera mà quins són els motius que han empès a la caixa d'estalvis manresana a iniciar les negociacions per participar d'una fusió de caixes d'estalvis catalanes i a apostar perquè aquesta fos amb Caixa Catalunya i Caixa Tarragona. A més, en el decurs de la reunió ICV també va mostrar al senyor Rossell la seva preocupació pel futur de l'obra social de Caixa Manresa, la participació d'aquesta en projectes del territori així com per la manera en què la fusió de les  tres caixes afectarà als treballadors i treballadores.

Per la seva banda el senyor Rossell va explicar als ecosocialistes que el motiu principal que han portat a Caixa Manresa a negociar una possible fusió és la crisi econòmica i financera. Rossell també va assegurar que tot i que l'aposta és que neixi una caixa totalment nova no hi ha res tancat i que la última paraula la tindran els consells d'administració de les tres caixes que participen de la fusió.