Els Mossos detenen quatre persones que preparaven un robatori amb força al Bages

Material intervingut pels Mossos d'Esquadra
Material intervingut pels Mossos d'Esquadra | Mossos
Redacció
24 d'agost del 2018
Actualitzat a les 17:14h
Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Central van detenir dijous quatre homes, d'entre 26 i 68 anys i veïns de Badalona i Barcelona, com presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar cap a 2/4 d'11, durant un control de pas que els agents de l'ARRO havien muntat a la carretera C-16, a l'alçada del punt quilomètric 41. Durant la selecció de vehicles, van localitzar un cotxe que no tenia assegurança contractada.

Davant d'aquests fets, els mossos van aturar el vehicle, que anava ocupat amb quatre persones. Durant l'escorcoll, sota la roda de recanvi van localitzar material susceptible de ser utilitzat per cometre robatoris com una palanca, tornavisos i estenalles. I dins del canvi de marxes, van trobar una caixa amb dos parells d'arracades i una polsera.

A més, a l'interior de les bosses de mà que duien algun d'ells, se'ls va trobar guants i un passamuntanyes.

Davant d'aquests indicis, se'ls va detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els investigadors, continuen fent gestions per localitzar la procedència de les joies intervingudes.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan els requereixi.