El Kursaal es vestirà de Festa Major amb «El dúo de la africana» i Quim Masferrer

Encara queden entrades per veure la sarsuela, que interpretaran el Cor i l'Orquestra Simfònica Harmonia

Encara queden entrades per a la sarsuela «El dúo de la africana»
Encara queden entrades per a la sarsuela «El dúo de la africana» | Promocional
Redacció
23 d'agost del 2018
Actualitzat a les 18:48h
El Kursaal torna a l'activitat aquest cap de setmana de Festa Major amb dos espectacles. Per una banda, diumenge a les 18h la sala gran acollirà la representació de la sarsuela "El dúo de la africana", a càrrec del Cor i l'Orquestra Simfònica Harmonia i, per l'altra, dilluns l'actor Quim Masferrer portarà també a la sala gran a dues funcions -que ja tenen les entrades exhaurides- l'espectacle "Bona gent".

Serà la segona vegada que es podrà veure al Kursaal "El dúo de la africana", després que el 2009 la sala gran ja va acollir una producció d'aquesta sarsuela a càrrec del Teatre Lliure. Pel que fa a Quim Masferrer, el conegut presentador del programa de TV3 "El foraster" portarà al Kursaal aquest muntatge que pretén ser un homenatge al públic. L'actor Quim Masferrer tornarà dijous vinent a Manresa, en aquest cas al teatre Conservatori a les 19.30h, per participar a la primera de les ponències del cicle "Manresa des d'una altra mirada" que organitza l'Ajuntament de Manresa, acompanyat del músic manresà Natxo Tarrés.

Les entrades de la sarsuela "El dúo de la africana" tenen un preu de 22€ (15€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.