Afectacions a la mobilitat pel Castell de Focs, la Trobada de bateries i el Correfoc

S'ha dissenyat un dispositiu per alguns dels principals actes de la Festa Major durant aquest cap de setmana

Redacció
23 d'agost del 2018
Actualitzat a les 18:24h
Com és habitual en el marc de la Festa Major de Manresa, la celebració del Castell de Focs, al parc de l'Agulla, i del Correfoc, al Centre Històric, comporta l'aplicació d'un dispositiu de mobilitat, que és el següent:

Afectacions de trànsit Castell de Focs i Trobada de bateries

El diumenge 26 d'agost, amb motiu del Castell de Focs i la Trobada de Bateries, al parc de l'Agulla, les afectacions de trànsit seran les següents:

- Es prohibirà l'estacionament de vehicles a les zones properes al parc de l'Agulla, durant tota la jornada
- L'accés (a partir de les 5 de la tarda) i la sortida del parc de l'Agulla (un cop acabats els actes) serà de la manera següent:
  - Es tallarà la circulació de vehicles a la ctra. de Santpedor a l'alçada de Ca la Rodona.
  - El vial d'accés a la rotonda del final del carrer de la Pau a partir del carrer de Santa Joaquima seran d'un sentit únic de circulació en direcció al Parc de l'Agulla. D'una banda, el carril de la dreta serà únicament per a vehicles, els quals en arribar a la rotonda es desviaran obligatòriament a la dreta per tal d'incidir a la variant sentit Guix-Barcelona. Per l'altra, el carril de l'esquerra es reservarà per als vianants, que tindran per a ells tota la calçada un cop sobrepassada la rotonda fins arribar al parc de l'Agulla.

Afectacions de trànsit Correfoc

El dilluns 27 d'agost, a la tarda-vespre, amb motiu del Correfoc en el marc de la Festa Major de Manresa, es tallarà  al trànsit als carrers Infants, Muralla del Carme (entre la ctra. Vic i la plaça Infants), plaça Infants, Puigterrà de Dalt, Joc de la Pilota, Dama, Llussà, Carme, plaça del Carme, plaça Mil-centenari, Pedregar, plaça Pedregar, Metge Planes, Nou, Canal, Sant Miquel, baixada del Carme, plaça St. Ignasi Malalt, plaça Major, Cap del Rec, plaça de l'Hospital, Sant Andreu, plaça dels Drets, Sobrerroca, passatge dels Amics, Santa Llúcia, plaça Immaculada, Galceran Andreu, Codinella, baixada del Pòpul, baixada de La Seu, Vallfonollosa, plaça d'en Creus, Na Bastardes, baixada de Na Bastardes, Piques, Fontanet, plaça de la Reforma (des de Pont Reforma), Alfons XII, Llops, Pl. Llisach, Plana de l'Om, Born, Urgell, Vilanova, la plaça Sant Domènec), Barreres (des del carrer de la Mel), plaça Gispert, Talamanca, Cirera, Sta. Maria, plaça Montserrat, Arbonés, Campanes i Sant Francesc .

Així mateix, a partir de les 2 del migdia es prohibirà l'estacionament dels carrers afectats i s'anul·larà la parada de transport públic interurbà Plaça Europa.