Afectacions de trànsit per l'acte Muralla en festa, aquest dissabte

La circulació estarà restringida entre les 3 de la tarda del dissabte i les 8 del matí del diumenge

Redacció
23 d'agost del 2018
Actualitzat a les 18:21h
Aquest dissabte 25 d'agost, a partir de les 3 de la tarda, i fins el diumenge 26 a les 8 del matí, amb motiu de l'acte Muralla en festa en el marc de la Festa Major de Manresa, es tallarà el trànsit de vehicles, de manera que:

La circulació estarà prohibida a:

- A la Muralla del Carme i Muralla Sant Domènec, entre la ctra. de Vic i la ctra. Cardona
- Al carrer Guimerà, entre el carrer Sant Joan Baptista La Salle i Muralla
- Als carrers Jaume I, Nou i l'accés de Passeig Pere III a la Muralla.

Els vehicles es desviaran a:

- Ctra. de Vic-Muralla del Carme.

Els vehicles que circulin per la ctra. de Vic es desviaran en direcció a la plaça Infants, on podran realitzar el canvi de sentit per retornar a la ctra. de Vic en direcció sortida ciutat.

Muralla Sant Domènec- ctra. Cardona

D'una banda, els vehicles que circulin per la ctra. Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per la Muralla Sant Domènec en direcció plaça Valldaura. I, per l'altra, els que circulin per la Muralla Sant Domènec en direcció centre ciutat es desviaran per la ctra. Cardona en direcció sortida ciutat.

Els usuaris dels guals es veuran afectats a:

- La Muralla del Carme, on no es podrà utilitzar els guals mentre durin els actes.
- Carrer Jaume I, on podran accedir vehicles als guals durant l'horari de tancament, sempre i quan el desenvolupament dels actes així ho permetin.
- Passeig Pere III (costat imparells)- carrer Predicadors, on la sortida de vehicles per la Muralla Sant Domènec es realitzarà en direcció a ctra. Cardona.
- Canonge Mulet i Passeig Pere III (costat parells), on es permetrà el pas per a l'accés a guals en el tancament de carrer Guimerà- Sant Joan Baptista La Salle.
- El servei Bus Manresa de transport públic urbà es veurà afectat a partir de les 3 de la tarda en les següents línies: L1-L2-L3-L4-L5 i Bus Nocturn de la Festa Major (la L8 Perimetral-Estacions NO es veurà afectat pels canvis de trànsit).

Les modificacions dels serveis afectats es poden consultar a les parades del servei, a l'interior dels busos, al telèfon 93 875 71 50 i a la web www.manresabus.com

Els serveis de Transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts d'acord als talls de trànsit establerts:

- Línia Manresa-Sant Joan de Vilatorrada: a la plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec i ctra. Cardona per recuperar el recorregut habitual en direcció a Sant Joan de Vilatorrada.

Parada anul·lada: plaça Infants

Línia Manresa-Barri del Xup: a plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec, ctra. Cardona, Dos de Maig, plaça Mil·lenari, passeig del Riu i Pont de Sant Francesc per recuperar el recorregut habitual en direcció al Barri del Xup.

- Parades anul·lades: plaça Infants i plaça Valldaura (en direcció Xup)
- Parades habilitades: Pompeu Fabra, Dos de Maig, Policia Local