OKDiario acusa la FMA de Manresa d'«adoctrinar» els més petits en la lluita contra el feixisme

Asseguren que els nens participen en un taller d'estampació de samarretes antifeixistes per inculcar-los "simbologia política violenta"

23 d'agost del 2018
Actualitzat el 24 d'agost a les 17:23h
Capçalera de la notícia a OKDiario contra la FMA de Manresa
Capçalera de la notícia a OKDiario contra la FMA de Manresa | OKDiario
La capçalera reaccionària OKDiario sembla no tenir límits en el seu deliri. Aquest mateix dijous ha fixat la seva mirada en la Festa Major Alternativa (FMA) de Manresa "de la CUP i els seus cadells d'Arran", pel fet que l'eix temàtic d'enguany sigui l'"antifeixisme".

Al portal dirigit per Eduardo Inda els sap especialment greu que en la FMA Infantil es mantingui aquesta temàtica i acusen els organitzadors d'"inculcar als nens missatges polítics d'extrema esquerra".

Per si això no fos poc, en un gir que gairebé es podria titllar de "melodramàtic", OKDiario assegura que amb la temàtica antifeixista els nens aprenen missarges de "política violenta". Literalment la frase diu que la festa va començar "amb jocs d'aigua i un taller d'estampació antifeixista, per a què els nens aprenguin a decorar la seva roba amb simbologia política violenta". O sigui que, segons el diari, aprendre valors antifeixistes representa fomentar la violència.

L'article continua criticant la temàtica de la FMA també pel que fa a la programació adulta. "La persecució i criminalització de la lluita contra el feixisme", una xerrada que es va celebrar dimarts, també els molesta. "Mentre els pares assistien a una xerrada sobre la lluita contra el feixisme, podien deixar els seus fills entretinguts, a pocs metres d'allà, en el taller d'estampació de samarretes antifeixistes", expliquen.

En l'article també s'esmenta que una de les entitats organitzadores és la PAHC, "que anys enrere lideraba l'avui alcaldessa de Barcelona, Ada Colau", i que el programa de la FMA és "tolerat per l'Ajuntament de Manresa, que governa el PDeCAT".

Es tracta, segons OKDiario, de "legitimar l'ús de la violència amb el pretext de combatre el feixisme".