Nou èxit del Tap'Antic que omple el Centre Històric d'àvids de la tapa

Molts dels establiments participants van tenir cua de gent des de primera hora, i altres van esgotar les existències

Les cues de gent als bars del Barri Antic van ser constants durant tot el Tap'Antic
Les cues de gent als bars del Barri Antic van ser constants durant tot el Tap'Antic | L. Belyanina
23 d'agost del 2018
Actualitzat el 26 d'agost a les 9:45h
Vint-i-cinc establiments del Barri Antic van tornar a servir l'èxit del Tap'Antic amb tapes molt elaborades i una parròquia que es manté fidel a la cita de triar i remenar entre el ventall de propostes i fer el mos allà on més els atreia.

Tàrtar a l'estil japonès, torrada de gules amb ou de guatlles i tòfona, patación playero, magdalena emmascarada, o fins i tot uns dolços xurros amb xocolata o una dolça temptació, van ser algunes de les propostes que els establiments del Barri Antic van proposar per a que la gent sortís al carrer, i a fe que ho varen aconseguir.

Famílies amb el catàleg de tapes a les mans, parelles, grups d'amics... i cues de gent en molts dels bars, persones que esperaven pacients el torn i que donaven vida a una nit d'estiu a la fresca, anant amunt i avall, comentant la jugada i acceptant recomanacions.

I al final, alguns dels establiments van fer curt i van haver de canviar la recepta per cobrir la demanda. I altres van fer llarg, però per molt poc. El Tap'Antic s'ha convertit en un dels plats forts dels actes de la etmana de Festa Major. Una oportunitat per sortir entre setmana, enguany amb l'aposta d'endarrerir-lo a dimecres, i fer el sopar i el got, tot d'una.