El BAXI Manresa dona el tret de sortida a la temporada

L'equip manresà fa la seva habitual presentació a la Mútua Intercomarcal

La plantilla del BAXI Manresa a la Mútua Intercomarcal
La plantilla del BAXI Manresa a la Mútua Intercomarcal | Xavier Sucarrats
22 d'agost del 2018
Actualitzat el 23 d'agost a les 9:28h
El BAXI Manresa va començar els seus entrenaments el passat dilluns. Però no ha estat fins avui dimecres que ha fet el simbòlic tret de sortida de la temporada amb la presentació davant els mitjans. Ha estat un acte senzill i de poca durada a la seu de la Mútua Intercomarcal al carrer Sant Josep. Hi havia tot el quadre tècnic i el gruix de jugadors. Tan sols hi mancaven Cady Lalanne, pendent del seu visat, i Alex Renfroe, a Puerto Rico jugant els play-off del títol de lliga. 

Ramon Roset, en nom de la mútua, ha estat l'encarregat d'obrir l'acte. Roset s'ha congratulat del retorn del BAXI Manresa a l'ACB, la troballa d'aquest nou patrocinador i el fitxatge de Joan Peñarroya com a tènic. Com ja és habitual ha acabat el seu parlament desitjant als jugadors "fer poc ús de les nostres instal·lacions".

Jordi Singla ha parlat com a membre del consell d'administració. El conseller ha retornat l'agraïment a la Mútua Intercomarcal per estar un any més al servei del club. Singla s'ha recordat de tots els agents que ajuden a Bàsquet Manresa a tirar endavant: aficionats, patrocinadors... També ha donat la benvinguda als jugadors en un discurs fet en tres idiomes: català, castellà i anglès. Ha correspost així les llengües maternes de tots els jugadors.

Finalment, Peñarroya ha començat destacant l'absència de Renfroe i Lalanne, a qui espera tenir aviat sota les seves ordres. El nou entrenador del BAXI Manresa desitja que ben aviat l'afició es pugui identificar amb l'equip. "Treballarem amb il·lusió i més enllà de les victòries i derrotes volem assentar un projecte. Toca assentar l'equip en una zona de no patiment", ha explicat l'entrenador de l'equip manresà.

L'acte ha acabat amb la tradicional sessió de fotografies i les entrevistes personalitzades als jugadors del BAXI Manresa.
Arxivat a