Quin Passeig s'afegeix a la celebració de la Festa Major de Manresa

Concert vermut al Passeig Pere III
Concert vermut al Passeig Pere III | Diesa
Redacció
22 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:49h
Quin Passeig ja està a punt per a la Festa Major de Manresa. I és que com cada any, el Passeig serà l'escenari d'alguns actes que ja s'han convertit en tota una tradició. És el cas del concert vermut del dilluns de Festa Major organitzat pel grup sardanista Nova Crida i Diesa Restauració, que es farà a partir de dos quarts d'una del migdia i que enguany anirà a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa.

Un altre dels clàssics són els balls de Festa Major a la fresca, que es faran a les terrasses del bar Plaça a la Plaça Espanya i del Quiosc del Mig, al primer tram del Passeig. Seran quatre dies de balls, des de divendres fins dilluns, amb músics com Joan Vilandeny, Jordi Soler, Rico Rico i Josep Sáez. Tots els balls començaran a les 10 de la nit excepte el del dilluns 27 que començarà a les 21.30.

Des del punt de vista gastronòmic, Quin Passeig proposa començar la Festa Major amb un sopar de graellada a la terrassa del restaurant Atenes. Aquesta activitats es farà el dijous 23 a partir de les 9 del vespre i consistirà en un àpat festiu a base de peix i marisc.