Macià es penja del balcó del Districte Sant Andreu de Barcelona per treure un llaç groc

El feixista de Balsareny, en tercer grau penitenciari, està pendent de la revisió d'aquest grau arran de l'agressió a Manresa de finals de juliol

Raúl Macià penjat d'un llaç groc al Districte Sant Andreu de Barcelona
Raúl Macià penjat d'un llaç groc al Districte Sant Andreu de Barcelona | Raúl MP
21 d'agost del 2018
Actualitzat el 23 d'agost a les 18:39h


Malgrat que a primers d'agost la secretària del Jutjat de Vigilància Penitenciària el va avisar que no anava pel bon camí després de l'agressió que va protagonitzar contra set antifeixistes a Manresa a l'entorn d'una estelada, Raúl Macià no pot evitar ni el seu exhibicionisme ni la seva fatxenderia, a la mínima que en té oportunitat.

Aquest dimarts ha protagonitzat un nou atemptat contra un edifici públic enfilant-se a la balconada del Districte Sant Andreu de Barcelona per arrencar un llaç groc. Segons ell mateix ha explicat en el vídeo que ha penjat a les xarxes socials, l'acompanyava Óscar GG, que també havia estat present en l'agressió de Manresa.

En l'actualitat Raúl Macià, el feixista de Balsareny, es troba en tercer grau penitenciari d'una condemna d'11 anys que caduca el novembre de 2020, per un delicte de robatori amb arma de foc i un altre de tràfic de drogues.

El passat 30 de juliol, Raúl Macià juntament amb tres espanyolistes més, van agredir i amenaçar set antifeixistes que es trobaven a la plaça Onze de Setembre on el CDR havia tornat a penjar l'estelada. Malgrat que els set agredits van presentar denúncia als Mossos, i que la policia catalana va tipificar els presumptes delictes com a amenaces, lesions i desordres públics, ni els Serveis Penitenciàris de la Generalitat ni el Jutjat de Vigilància Penitenciària no van anular-li el tercer grau per fer-lo tornar a la presó.

En tots dos casos van adduir que no els havien arribat les diligències del Jutjat d'Instrucció número 5 de Manresa, que es trobava sota mínims per les vacances. Fonts no oficials de l'Ajuntament de Barcelona han assegurat que denunciaran "segurament" l'acció, de manera que encara serà més difícil justificar el gaudi del seu tercer grau penitenciari.