Mor una manresana de 27 anys en un accident de moto mentre era de vacances a les Filipines

María Fernanda Barbadoro treballava a Astúries des de feia un any, però els seus pares continuen residint al Bages

María Fernanda Barbadoro
María Fernanda Barbadoro | Arxiu particular
21 d'agost del 2018
Actualitzat el 22 d'agost a les 17:25h
María Fernanda Barbadoro Castro, una manresana de 27 anys que el darrer any residia a Astúries per feina, ha mort aquest dilluns en un accident de moto mentre era de vacances a les Filipines amb una amiga seva de Barcelona, segons ha explicat la seva família a NacióManresa.

Barbadoro va patir un accident a la illa de Siquijor la nit de dilluns quan conduïa una moto. Com a resultat de l'accident, tan ella com l'acompanyant que portava a darrera van ingressar al Silliman Medical Center ferides molt greus on, al cap d'unes hores, la manresana va morir.

María Fernanda Barbadoro va arribar a Manresa amb els seus pares provinent de l'Argentina quan era una nena. Després de fer secundària a l'Institut Lacetània, va cursar ADE a la UAB. Va entrar a treballar en una empresa de Barcelona que la va traslladar temporalment a Gijon el 2017, on residia actualment, tot i que els seus pares continuen vivint al Bages.

María Fernanda Barbadoro era molt coneguda en l'àmbit esportiu. Participava en totes les curses que podia a nivell internacional, i era una persona molt coneguda al Cube.

Els tràmits per a la repatriació de les seves despulles ja s'han completat, però hi ha una investigació sobre l'accident que pot retardar el tràmit de retorn.