El cap de comunicació del Palamós insulta greument l'expedició del Cd'E Manresa

La titlla de "jeta" i "caradura" en una piulada arran del conflicte per la retirada dels manresans en un partit amistós

19 d'agost del 2018
Actualitzat el 20 d'agost a les 0:06h
Pere Subirana, cap de comunicació del Palamós CF, s'ha quedat a gust a les xarxes socials titllant de "jeta" i "caradura" la representació del Cd'E Manresa que aquest dissabte es va negar a jugar un partit de pretemporada al camp de l'equip costaner perquè pretenien cobrar l'entrada a les persones que havien acompanyat l'expedició manresana.

Tal i com explicava NacióManresa, el Cd'E Manresa va marxar sense jugar de Palamós després que el president d'aquest club volgués cobrar l'entrada als aficionats que acompanyaven l'equip manresà. La crítica de l'equip manresà venia perquè, segons asseguraven, mai no es cobra l'entrada als aficionats que es desplacen en aquest tipus d'enfrontaments que serveixen de preparació per a la temporada.

Sigui com sigui, l'enganxada que van protadonitzar dissabte a la tarda la representació dels dos clubs, lluny de rebaixar-se, augmenta amb les declaracions a Twitter del principal responsable de comunicació de l'equip del Baix Empordà.

Cal tenir en compte que en aquestes categories, en partits amistosos, no hi ha catxé per a l'equip visitant, que paga el desplaçament dels seus jugadors, tècnics i directius, i no rep cap contrapartida de l'organitzador de l'encontre.