Enganxada entre les directives del Cd'E Manresa i el Palamós CF en un partit de pretemporada

Els manresans marxen del camp sense jugar perquè el club costaner volia cobrar l'entrada als acompanyants

El Cd'E Manresa es troba preparant l'inici de temporada
El Cd'E Manresa es troba preparant l'inici de temporada | CEM
18 d'agost del 2018
Actualitzat el 19 d'agost a les 23:25h
Jugadors, tècnics, directius i acompanyants del Cd'E Manresa han tornat de Palamós aquest dissabte sense haver jugat ni un minut del partit que havien de disputar de pretemporada. De fet, ni tan sols han entrat a l'estadi del club costaner. Segons han explicat a les xarxes alguns integrants del club manresà, els responsables del Palamós CF han exigit a la expedició manresana el pagament de 15 euros per acompanyant en concepte d'entrada. Fins i tot el president del club del Baix Empordà ha refermat aquesta postura.

Aquest fet ha molestat molt els membres de l'expedició manresana que havien atès la invitació del Palamós CF per disputar el partit de pretemporada com a preparació per als dos equips de cara a l'imminent inici de la competició oficial. Després d'un estira i arronsa entre les directives dels dos clubs, i veient que no es posaven d'acord els manresans han decidit tornar-se'n cap a casa sense jugar.

Cal tenir en compte que el partit tenia caràcter amistós, i que aquest gest s'acostuma a tenir amb els acompanyants de l'equip visitant.