El BAXI Manresa passa la revisió esportiva al CIMETIR de la Clínica Sant Josep

Gabriel Lundberg passant revisió mèdica esportiva al CIMETIR
Gabriel Lundberg passant revisió mèdica esportiva al CIMETIR | CSJ
Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 20:14h
Un any més, els jugadors del BAXI Manresa passen la revisió mèdica esportiva al CIMETIR, Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació, al complex de la Clínica Sant Josep. Sota la direcció de la Dra. Carme Comellas, professional amb una dilatada i reconeguda experiència en medicina de l'esport, aquestes revisions són proves pròpies tant per a esportistes d'alt rendiment com altres persones que practiquen esport de forma amateur però volen tenir un seguiment del seu rendiment en l'activitat física. 

La revisió que se'ls realitza al CIMETIR, servei integrat a la Fundació Althaia, inclou un estudi antropomètric, proves d'esforç i altres exploracions, per exemple cardiològiques si es requereixen, que determinaran l'estat físic dels jugadors que formen part de la plantilla del Baxi Manresa.

Els jugadors Gabriel Lundberg, Jordan Sakho i Álvaro Muñoz han estat avui els primers en passar la revisió esportiva, mentre que la resta de la plantilla i el cos tècnic ho faran entre demà i principis de la propera setmana.

La Fundació Althaia, d'acord amb el conveni que es va signar el desembre del 2015, és la institució que assumeix la responsabilitat dels serveis mèdics del Bàsquet Manresa, inclòs l'equip professional. El conveni va suposar la millora i ampliació de la col·laboració entre les dues institucions que es va oficialitzar en un primer acord l'any 2008.

Un centre destinat als esportistes a Catalunya

El CIMETIR, que enguany celebra el seu desè aniversari, s'ha consolidat com un centre destinat als esportistes, sent el primer de la Catalunya central que els ofereix un servei integral. Disposa de concert amb la majoria de les mútues esportives, de qualsevol disciplina, de manera que tot esportista federat que pateixi un accident esportiu pot ser atès a les urgències del CIMETIR des d'on el derivaran a les consultes i/o a rehabilitació per fer-li el corresponent seguiment mèdic. 

L'any 2017, el seu Centre de Medicina de l'Esport va ser acreditat pel Consell Català de l'Esport amb un nivell 3, que li atorga la màxima categoria.
Arxivat a