Bufalvent, els Trullols parc i Pont Nou celebran les seves assemblees ordinàries

Assemblea dels empresaris de Bufalvent
Assemblea dels empresaris de Bufalvent | Bufalvent
Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 10:03h
Darrerament, les Associacions Empresarials de Bufalvent, Els Trullols Parc i Pont Nou han celebrat les respectives Assemblees Anuals Ordinàries:
 
Pel que fa a Bufalvent, l'acte va ser conduit pel vice-president Bernat Ladrón de Guevara i el secretari, Toni Valls. Es van detallar totes les actuacions que l'associació ha desenvolupat durant l'any 2017 i es van definir les línies de treball per a l'any en curs. Pel que fa a la qüestió econòmica, el secretari va detallar al públic assistent el tancament econòmic i el pressupost per aquest any. 

En els projectes en curs l'entitat destaca l'acord amb l'Ajuntament de Manresa per millorar les intervencions en la jardineria del polígon, la continuïtat del projecte Simbiosi Bages gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona, la posada en marxa d'un projecte participatiu per invertir els diners del Premi Medi Ambient 2018, 5.000€ en una iniciativa relacionada amb el medi ambient, l'ampliació de la xarxa en videovigilància del polígon en el marc de la prova pilot de la secretaria de telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya (CTITI) o les actuacions del pla de modernització de polígons amb la renovació de la instal·lació elèctrica municipal i substitució dels fanals a LED dels carrers Miquel Servet i Ctra. Pont de Vilomara. 

A l'Assemblea d'Els Trullols Parc, conduïda pel president Xavier Padró i el Secretari Mateo Sorroche es va detallar l'informe de gestió del 2017, els projectes en curs i es va fer balanç econòmic de l'entitat. 

Destaquem les millores en mobilitat de la zona d'Els Trullols: l'increment del servei de transport públic i la millora de la circulació. Les reivindicacions dels empresaris a l'Ajuntament de Manresa en assumptes com la neteja i el manteniment del polígon, i la millora en senyalització. 

La ubicació definitiva de la Fira d'Atraccions de Manresa, els convenis de col·laboració anuals amb l'Ajuntament per la dinamització i promoció d'Els Trullols. La realització de la Festa Infantil Nadalenca i el concurs de dibuix o les propostes que ha realitzat l'entitat dins el Pla de Modernització de Polígons que inclouen la Connexió de l'Avinguda Països Catalans, la reducció de la velocitat, la millora en la il·luminació de l'Avinguda Països Catalans o la instal·lació d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. 

L'Assemblea de l'Associació d'Empresaris i Propietaris del Pont Nou, va ser dirigida pel president Sebastià Catllà, amb la intervenció del tresorer Francisco Gómez. Durant la presentació, van exposar als assistents les actuacions impulsades per l'Associació. L'informe de gestió i la situació econòmica de l'entitat. 

L'Associació destaca els temes tractats durant la reunió anual amb l'Alcaldia, en matèria d'urbanisme, l'estat de les calçades i voreres o la jardineria i les obres de millora amb la delimitació del Camí Vell de Rajadell. 

Els empresaris expressen la necessitat d'arranjar el carrer adjacent a l'Avinguda Pirelli, al voral del riu Cardener. Es mostren satisfets amb l'assignació del nom al nou carrer per part de la comissió del nomenclàtor Carrer d'Irene Polo. 

Pel que fa al Pla de Modernització de Polígons, l'entitat presenta 2 propostes a l'Ajuntament de Manresa: La reparació del ferm i voreres de l'Avinguda Pirelli, i la instal·lació d'un punt de recarrega per a vehicles elèctrics. 
Durant aquest any, treballem i fem seguiment per tal de promoure una revisió dels hidrants públics i privats, la sol·licitud al Departament de Territori i Sostenibilitat per tal de senyalitzar adequadament l'accés al polígon des de la C-25 i les habituals accions de gestió i promoció per tal de continuar ampliant la representativitat de l'entitat. 

Recentment ha conclòs el procediment electoral intern per el qual la Junta Directiva renova la seva composició, l'entitat celebra la incorporació de dos nous membres i segueix sota la presidència de Sebastià Catllà Calvet, d'Oliva Torras, SA.