Els Tirallongues s'exhibeixen durant el Trofeu Joan Gamper

4de7 dels Tirallongues al Camp Nou
4de7 dels Tirallongues al Camp Nou | Tirallongues
Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:34h

4de7 dels Tirallongues al Camp Nou Foto: Tirallongues


La colla castellera dels Tirallongues de Manresa ha participat aquest dimecres en la 53ena edició del Trofeu Joan Gamper del F.C Barcelona a l'estadi del Camp Nou.

Els manresans han fet una petita actuació /exhibició de castells a la Fan Zone de les instal·lacions del FC Barcelona, la colla mostrava 2 pilars de 4, un 4d6 amb agulla, un 3d6, i fins i tot un 4d7 davant d'un nombrós públic assistent on aplegava les dues aficions rivals del torneig, el FC Barcelona i Boca Juniors.

Tot seguit la colla es dirigia a l'interior de l'estadi per gaudir del partit. Tirallongues agraeix al FC Barcelona la invitació de poder participar en aquesta festa del futbol i pel tracte rebut en tot moment.

Els Tirallongues ja preparen els últims assajos per encarar amb forces la propera Diada de Festa Major que tindrà lloc el dia 26 d'agost a les 12 del migdia a la Plana de l'Om de Manresa, juntament amb els Castellers de Terrasa i Bordegassos de Vilanova.

Els manresans es marquen aquesta fita com a una diada de màximes ambicions on la colla pretén mostrar castells de la gamma de vuit i repetir així una de les seves històriques actuacions, mostrant el nivell exhibit durant les dues ultimes extraordinàries temporades, on han portat a l'entitat, a ser la colla amb mes projecció del país.