Navarcles començarà les obres del futur complex esportiu al setembre

Els treballs estan adjudicats i costaran 1,3 milions d'euros

Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:17h
Les obres per iniciar el complex esportiu a Navarcles s'iniciaran el 3 de setembre. L'Ajuntament ha fixat aquesta data per començar l'enderroc de l'edifici de serveis i, per tant, la temporada d'estiu s'acabarà una setmana abans de l'habitual, el 2 de setembre. Unes obres que es preveu que duraran un any i costaran 1.300.000 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n'aportarà gairebé mig milió I la resta serà d'estalvis propis del consistori.

Amb aquest projecte, Navarcles tindrà per primera vegada un espai permanent de piscina i, de forma pública, una sala de fitness lligades a la salut i esport dels veïns. L'objectiu del consistori és que el municipi tingui unes instal·lacions modernes, còmodes i acollidores que es puguin utilitzar tot l'any.

D'aquesta forma, el nou espai s'ubicarà al costat de les pistes de tennis i pàdel i s'enderrocarà l'edifici de serveis que ha quedat obsolet. El nou espai tindrà més de 1.400m2 i comptarà amb dues plantes. La planta baixa disposarà dels vestidors, servei de bar, recepció i una piscina coberta de 20x8m. La primera planta, en canvi, tindrà una sala de màquines i tres sales per activitats dirigides. 

Serra afegeix que les activitats esportives es coordinarien amb les sales d'activitats de La Creueta i funcionarien amb un carnet personal o familiar adaptat a l'ús dels usuaris i amb què hi podran accedir tot l'any.