Navarcles instal·la el seu primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics

El servei està situat al carrer Pau Claris i entrarà en funcionament després de l'estiu

Redacció
09 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:38h
Navarcles comptarà amb una zona pública de recàrrega de vehicles elèctrics al carrer Pau Claris, cantonada amb el carrer de la Sort. Es tracta d'un punt de càrrega semi-ràpida i, per tant, permetrà carregar completament un vehicle en un termini d'entre 2 i 4 hores, depenent de la bateria. A nivell tècnic, doncs, té una potència de 22kW i podran utilitzar-ho simultàniament dos cotxes i una moto.

La càrrega serà gratuïta i es farà mitjançant una targeta que els ciutadans podran sol·licitar a l'Ajuntament de Navarcles de forma presencial. També serà compatible amb altres targetes d'ús a d'altres municipis, com per exemple de l'Ajuntament de Barcelona o Sant Fruitós de Bages.

L'estació de servei entrarà en funcionament en el moment que Endesa faci el pas definitiu i que, probablement, serà després de l'estiu. Amb aquesta acció, l'Ajuntament de Navarcles aposta per fomentar la mobilitat sostenible i facilitar la transició dels vehicles de combustió fòssil als elèctrics per a reduir la contaminació.