Navarcles iniciarà les obres del carrer Ubach aquesta tardor

La circulació de vehicles quedarà tallada i s'habilitaran passos alternatius

Redacció
07 d'agost del 2018
Actualitzat a les 21:56h
Les obres de renovació del clavegueram del carrer Ubach s'iniciaran el mes d'octubre i està previst que durin tres mesos. Es tracta de la continuació d'uns treballs que es van dividir en dues fases: a la primera es va remodelar el carrer Nou fins el Passeig Cervantes, i a la segona es va millorar el carrer de la Sort i el carrer Monestir (on es connectarà el nou tram).

D'aquesta forma, les obres afectaran al traçat del carrer Ubach fins al carrer Doctor Viu i Blanc, a l'alçada del Taller Aquil·lí, per enllaçar amb el carrer Monestir. Per fer-ho, es tallarà la circulació de vehicles i només hi podran accedir els veïns. Des de l'Ajuntament s'estudiaran les rutes alternatives. 

Aquestes clavegueres, que tenen gairebé 90 anys, ja presenten deteriorament que dificulten la vida dels veïns i el cost de renovar-les serà de 277.000 euros.

Fins ara el projecte estava aturat, a l'espera que s'obrís el camí de Sant Benet (que pertany a Sant Fruitós i que permetia l'accés al municipi des d'allà) i que va estar tancat més d'un any a causa d'una esllavissada.