La UPC Manresa acollirà la Viquitrobada el 24 de novembre

Els editors de la versió en català de la popular enciclopèdia posaran en comú experiències sobre el coneixement lliure

Edifici de la UPC Manresa
Edifici de la UPC Manresa | Aina Font Torra
Redacció
06 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:01h
La Viquipèdia, l’enciclopèdia en línia multilingüe de referència, arriba a Manresa. Ho farà a l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (UPC) amb la Viquitrobada, un esdeveniment anual organitzat per Amical Wikimedia. A les Viquitrobades, els editors de la versió en català de la popular enciclopèdia posen en comú experiències sobre el coneixement lliure. 

L'edició d'enguany serà el dissabte 24 de novembre i durarà durant tot el dia, moment en què la comunitat viquipedista catalanoparlant abordarà gran part dels reptes i projectes que està impulsant, encara que el programa encara s’ha de definir.

La Viquitrobada està oberta a tots els públics. A banda de xerrades i conferències dirigides a gestors culturals o editors de la Viquipèdia i debats per a la comunitat d’editors, com per exemple els dedicats a la perspectiva de gènere, també es preveu alguna activitat per a gent que no estiga familiaritzada amb els projectes Wikimedia, entre d’altres proposten que encara s’han de definir.