Els Tirallongues fan una bona actuació a Altafulla

4 de 8 dels Tirallongues a Altafulla
4 de 8 dels Tirallongues a Altafulla | Tirallongues
Redacció
06 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:09h
Els Tirallongues de Manresa han actuat aquest dissabte juntament amb la Colla Jove dels Xiquets de Valls, Castellers d'Altafulla, i la Colla Castellera Nois de la Torre de Torredembarra. La diada ha tingut lloc al Passeig Platja de la Mora d'Altafulla amb motiu de la Festa Major d'aquesta localitat.

Els Tirallongues obrien plaça amb la primera ronda de castells descarregant "el carro gros": el 4d8, molt parat i molt ben executat en tot moment, un castell que a més, mostrava moltes estrenes de castellers en diferents posicions, Emma Claret s'estrenava en la posició de dossos, Glòria Karamuça de quarta, Judit Casals i Arnau Grané s'estrenaven en la posició de terços. A segona ronda els manresans executaven un fantàstic 5d7, per la tercera ronda descarregaven un 4d7 amb agulla sense masses dificultats i també amb l'estrena de Cristina Ariza en la posició de terça, tancaven la seva jornada amb dos pilars de 5 simultanis.

La Colla Jove dels Xiquets de Valls sortien amb un 4d8 a primera ronda, un 3d8 a segona ronda i un 7d7 per la tercera, acaben amb 2 pilars de 5 simultanis i un pilar de4.

Per part de la colla local dels Castellers d'Altafulla mostraven un 4d6 amb agulla a primera ronda, un 2d6 a segona, i un 3d7 a tercera, finalitzaven amb un pilar de 5.

La colla castellera veïna dels Nois de la Torre de Torredembarra, executaven un 3d7 amb agulla a primera ronda de castells, un 4d7 a segona, un 3d7 per la tercera i finalment dos pilars de 4.

Els Tirallongues es marcaven aquesta jornada castellera com a una diada de màximes ambicions, i així ha estat, els manresans aconseguien descarregar el 10é castell de 4d8 de la seva història, a més, aquest cap de setmana es complia tot just un any que la colla el descarregava per primera vegada a Millars (Catalunya Nord),.un castell que la colla cada vegada el te més consolidat, 

Tirallongues ja prepara la seva propera diada que tindrà lloc el dia 11 d'agost a Cal Figarot de Vilafranca, juntament amb les colles dels Castellers de Vilafranca i Castellers de la Vila de Gràcia.