Land Rover celebrarà el seu 70è aniversari a la Land Rover Party de les Comes

El 28, 29, i 30 de setembre, el major esdeveniment familiar organitzat per Land Rover Espanya, se celebrarà a Súria en la seva 12a edició

Els participants a la Land Rover Party han posat a prova els seus vehicles
Els participants a la Land Rover Party han posat a prova els seus vehicles | Joan Fernàndez
Redacció
03 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:52h
Land Rover ha anunciat diferents activitats a nivell mundial per celebrar el 70 aniversari de la seva marca. El primer d'ells serà al bressol de la marca, Regne Unit, amb la restauració del vehicle que ho va iniciar tot: un dels 3 Land Rover de preproducció que es van exhibir al saló de l'automòbil d'Amsterdam el 1948.

Land Rover Espanya ja està preparant la celebració d'aquesta important fita en el seu mercat per poder compartir-ho amb tots els seguidors de la seva marca d'una manera molt especial; amb un cap de setmana ple d'activitats i sorpreses en la dotzena edició del Land Rover Party que es celebrarà el 28, 29 i 30 de setembre en l'únic centre Land Rover Experience de la península Ibèrica, situat a la finca les Comes a Súria.

Aquesta edició tan especial proposa a tots els propietaris de vehicles Land Rover i als amants de la marca, gaudir d'un cap de setmana d'aventura en un emplaçament idíl·lic. Una finca del segle X que compta amb 70km de pistes i 518 hectàrees de boscos i prats, un entorn privilegiat on tots els participants a l'esdeveniment podran posar a prova les capacitats off-road dels seus Land Rover en un entorn controlat i amb pistes senyalitzades segons el nivell de dificultat.

A més, els assistents podran acudir a cursos de conducció 4x4, tallers, exhibicions i exposicions dedicades als 70 anys de la marca. També podran descobrir els últims models de la marca Land Rover, inclosos els nous Range Rover i Range Rover Sport PHEV, vehicles híbrids amb més de 50km d'autonomia elèctrica.

A més, tots els participants, o visitants que no disposin d'un vehicle Land Rover, podran gaudir també de la zona d'aventura, la fira comercial, les activitats infantils, el tour en 4x4, cursos de supervivència, talles de cuina, espectacles de màgia, així com un gran nombre de serveis i comoditats que l’organització posarà a la seva disposició.

Finalment, la nit de dissabte es podrà acudir a la festa del 70 aniversari de Land Rover que inclourà una cerimònia de celebració, sopar i concert entre altres sorpreses.

Per primera vegada, per tal que els assistents puguin gaudir més i millor de totes les activitats, la Land Rover Party amplia el seu calendari, passant de ser un esdeveniment de dos, a tres dies, obrint les portes des del divendres a primera hora del matí, fins al diumenge a la tarda.

Aquesta 12a edició serà un esdeveniment imprescindible per a tots els usuaris i amants de la marca que vulguin gaudir d'un cap de setmana únic i ple de sorpreses per a tota la família.

Les inscripcions i tota la informació actualitzada es poden trobar a la seva web oficial.
Arxivat a