La 3a edició dels sopars-concerts al Castell de Sallent manté l'èxit de participació

Redacció
02 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:13h
Sopar-concert al Castell de Sallent
Sopar-concert al Castell de Sallent | AjSllt
The River Troupe Gospel ha tancat per segon any el cicle de sopars-concerts amb un Castell de Sallent ple de gom a gom. En total, 360 persones s'han apropat fins a dalt del turó per gaudir de les diverses propostes musicals que s'han ofert en aquests quatre dissabtes del mes de juliol.

El primer dels concerts va anar a càrrec de Bug, un grup compost per quatre músics amb un repertori de creacions pròpies d'estils ben diferents, des del jazz més tradicional fins a la samba. El segon sopar va estar amenitzat per El Pont d'Arcalís, amb música tradicional catalana del Pirineu. Núria Cols i Jordi Farrés, van repetir l'experiència, en un concert íntim i captivador amb un cançoner francès. Qui també va repetir va ser The River Troupe Gospel, el cor sallentí que va fer les delícies del públic amb la seva energia i vitalitat que els caracteritza.

Aquest cicle d'estiu es va construir sota el bressol de la Trenta-Sisena amb l'objectiu d'oferir un producte de qualitat gastronòmica i musical, apostant per artistes locals, i alhora fent èmfasi del patrimoni arquitectònic de la vila.