Anna Maria Sala entrarà al govern d'ERC de Cardona

Anna Maria Sala
Anna Maria Sala | ERC
Redacció
02 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:31h
Anna Maria Sala Villaró entrarà el govern d'ERC de Cardona en substitució d'Alfons Romero Idígora, que en el ple extraordinari que es va celebrar dilluns a la tarda va renunciar a l'acta per motius personals. Durant la sessió plenària, l'alcalde, Ferran Estruch, va agrair la tasca que Romero ha realitzat a l'Ajuntament de Cardona en els darrers dos anys i mig.

Sala prendrà possessió en el primer ple que se celebri després de les vacances d'estiu —previst pel 6 de setembre— i encapçalarà les mateixes regidories que fins ara portava Romero: Benestar Social, Salut, Medi Ambient i Educació. Aquesta darrera es reforçarà amb la figura de l'alcalde, que assumirà una nova competència amb la voluntat de coordinar, des d'una visió de poble, el món educatiu i l'impuls a la formació professional. 

Biografia de la nova regidora

Nascuda a Cardona fa 36 anys, Anna Maria Sala és graduada social i treballa en un despatx professional de Manresa des del 2002. És mare de quatre fills i està vinculada a diverses entitats del poble: pertany als Grallers de Cardona; és membre de la junta de la Comissió de Festes del Barri Nou; és secretària de la nova Associació de Veïns de Cardona —constituïda el 2013— i és membre de la junta de l'Albada, l'associació de suport contra el càncer de Cardona. Sala també és militant d'ERC, partit amb el qual hi està vinculada des del 2003.

Llambordes Stolpersteine

En el mateix ple es va aprovar per unanimitat la moció per instal·lar, a principis del 2019, les llambordes Stolpersteine d'homenatge als deportats als camps nazis. Des de fa uns mesos, l'Ajuntament ha iniciat una recerca —que lidera l'historiador surienc Jordi Algué— per localitzar el nom de les persones vinculades amb el municipi que van ser víctimes del nazisme durant el període 1939-1945. De moment, ja s'han identificat tres persones. La recerca continua oberta. Per a rebre informació o per aportar-ne, cal enviar un correu electrònic a [email protected]. També es poden dirigir de manera presencial a l'Ajuntament. Es poden aportar documents, fotografies o qualsevol altre tipus d'informació que pugui ajudar a completar un cens el més precís possible. En aquest sentit, la memòria oral també hi pot jugar un paper important. La recepció de documentació es pot realitzar fins al 15 de setembre.
Arxivat a