Monbus posarà un autobús de dos pisos als matins d'agost per evitar gent a peu dret

Aquest dimecres, amb l'entrada dels nous horaris d'estiu, alguns passatgers s'han queixat a les xarxes per no haver trobat seient

Passatgers de la línia Manresa - Barcelona, aquest dimecres al matí
Passatgers de la línia Manresa - Barcelona, aquest dimecres al matí | @luislopezmoreno
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 14:46h
Monbus habilitarà un autobús de dos pisos per donar servei a les sortides des de Manresa en direcció a Barcelona a les 7.05h durant tot el mes d'agost, segons han explicat fonts de l'empresa a NacióManresa. Amb l'entrada dels horaris d'estiu aquest dimecres, diversos usuaris s'han queixat a les xarxes per la quantitat de gent que ha hagut de fer el trajecte a peu dret, en aquest comboi.

Durant el mes d'agost, la línia d'autobús de Manresa a Barcelona té horaris d'estiu davant la previsible baixada de demanda. Aquest dimecres, primer dia amb el canvi d'horari, el comboi que té sortida de Manresa a les 7.05h ha vist com s'ocupaven tots els seients i diverses persones havien d'anar a peu dret.

"La situació s'ha empitjorat a Olesa -expliquen des de la companyia- perquè alguns usuaris, segurament pel canvi d'horari, han arribat tard a l'autobús que surt des d'allà i han entrat en el que arribava des de Manresa". Fonts de Monbus asseguren que "aquest autobús té llicència per portar fins a 29 persones a peu dret, però tot i estar dins la llei, entenem les queixes dels usuaris i per això a partir de demà (per dijous) l'autobús de les 7.05h serà de dues plantes". "Però aquest dimecres no era qüestió de deixar ningú a terra, si la llicència del vehicle ens permetia portar gent a peu dret", han reblat.