Els infants viatgen gratis a l'agost en el Cremallera de Montserrat

Cremallera de Montserrat
Cremallera de Montserrat | Adrià Costa
Redacció
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 14:24h
A l'agost, el Cremallera de Montserrat ofereix una promoció especial perquè els infants puguin viatjar gratuïtament durant tot el mes. D'aquesta forma, el Grup FGC acosta les famílies a la muntanya de Monsterrat i els brinda la possibilitat de viure, amb tots els sentits, un estiu ple d'activitats, cultura i oci sense límits.
 
Porta d'accés al Santuari de Montserrat

En tan sols 15 minuts, els visitants arriben al centre del recinte del Santuari. Al llarg de tot el trajecte poden gaudir al màxim de la bellesa del paisatge, gràcies als vidres panoràmics del tren, que fan del recorregut una atracció en sí mateixa.
 
El Cremallera inicia el seu trajecte a l'estació de Monistrol de Montserrat, on s'enllaça amb els trens direcció Barcelona i Manresa. Hi ha la possibilitat d'aparcar el cotxe a l'aparcament gratuït de l'estació de Monistrol-Vila i aprofitar tots els avantatges del Cremallera. Els trens estan climatitzats per garantir el màxim confort dels usuaris. A més, estan totalment adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i les andanes es troben en el mateix nivell del terra dels trens per facilitar l'accessibilitat.
 
Entre les diverses activitats que s'hi poden fer destaca especialment l'exposició del cremallera, ubicada a l'edifici de l'antiga estació de Monistrol-Vila, que permet descobrir la seva història a través de documents gràfics, objectes i audiovisuals.