C's condemna, finalment, «qualsevol» agressió, però en responsabilitza els «separatistes»

El número 2 del partit a Manresa, Miguel Cerezo, argumenta que "només els que viuen en una altra realitat neguen aquesta dolorosa fractura social"

Miguel Cerezo, en una imatge d'arxiu del ple de Manresa
Miguel Cerezo, en una imatge d'arxiu del ple de Manresa | Pere Fontanals
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 18:52h
Ni el president i portaveu del grup municipal de Ciutadans a Manresa, Andrés Rojo, ni el diputat que va ser cap de llista a les darreres eleccions municipals per la formació espanyolista, Antonio Espinosa, no s'han pronunciat sobre l'agressió feixista a set persones de la matinada de dilluns a la plaça Onze de Setembre.

Ha estat el número 2 de Ciutadans a l'Ajuntament, Miguel Cerezo, qui, a través de Twitter, i 36 hores després de l'agressió, ha escrit un missatge en el qual condemna "qualsevol" agressió, sense referir-se en cap moment a la de dilluns, però en la que responsabilitza els "partits separatistes" de no voler condemnar la violència. El missatge arriba l'endemà que tots els partits amb representació a Manresa hagin condemnat l'agressió.
  La piulada, tardana i voluntàriament imprecisa, finalitza aprofitant l'agressió per parlar de "fractura social" assegurant que "només els que viuen en una altra realitat neguen aquesta dolorosa fractura social".