Obert el termini d'inscripció al casal d'estiu de Súria per a inicis de setembre

Les inscripcions romandran obertes fins al divendres 24 d'agost

Redacció
31 de juliol del 2018
Actualitzat a les 20:40h
El casal municipal d'estiu El Juliol tot ho vol de Súria ha obert el termini d'inscripció per a les activitats que es faran del 3 al 7 de setembre, una de les principals novetats d'aquesta edició. Les inscripcions romandran obertes fins al divendres 24 d'agost.

L'ampliació de les activitats d'El Juliol tot ho vol a la primera setmana de setembre respon a una proposta expressada en anys anteriors per bona part de les famílies.Les inscripcions es poden fer presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila (de dilluns a divendres no festius, de 9.00 a 14.00 h) i a través d'internet

L'horari d'aquesta darrera setmana d'activitats d'El Juliol tot ho vol anirà de 9.00 a 13.30 h. També s'hi mantindrà el servei d'acollida (de 8.00 a 9.00 h) i el servei de menjador (de 13.00 a 15.00 h) per a les famílies interessades. 

Aquesta nova edició del veterà casal municipal d'estiu es va iniciar el passat 25 de juny. Fins al 27 de juliol van tenir lloc nombroses activitats relacionades amb el món de la festa i la cultura popular. 

Enguany, la gestió d'El Juliol tot ho vol és a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, una de les principals entitats catalanes dedicades a l'educació en el lleure d'infants i joves. 
Arxivat a