Súria destina 23.000 euros a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial

Els ajuts atorgats seran destinats a tretze empreses i emprenedors de la vila que es van acollir a aquesta convocatòria

Redacció
31 de juliol del 2018
Actualitzat a les 14:06h
La Junta de Govern Local de Súria ha aprovat l'atorgament de 23.340,59 euros als diferents projectes presentats en la tercera convocatòria dels ajuts per a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial. Els ajuts atorgats seran destinats a tretze empreses i emprenedors de la vila que es van acollir a aquesta convocatòria.

El termini de presentació de projectes va acabar el passat 30 de juny. La convocatòria era oberta a micro, petites i mitjanes empreses amb seu fiscal a Súria.

Els ajuts per a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial són una iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament. El seu objectiu és contribuir a la millora de l'ocupabilitat al municipi, l'enfortiment de les empreses ja existents i la creació de noves iniciatives empresarials. 

Una de les novetats d'aquesta edició ha estat la incorporació com a possibles sol·licitants de treballadors o treballadores autònomes que haguessin iniciat llur activitat dins dels dos anys anteriors a la convocatòria d'enguany. 
Arxivat a