Treballs de manteniment de la senyalització de zona blava

Els treballs comencen dimarts i tenen una durada de tres dies

Redacció
30 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:43h
La Secció de Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que, a partir de dimarts dimarts 31 de juliol, l'empresa concessionària EYSA realitzarà els treballs anuals de manteniment de la senyalització horitzontal de les places de zona blava de ciutat, per aquest motiu es prohibirà l'estacionament als àmbits de treball programats. És previst que aquests treballs durin 3 dies.

A més a més, també a partir de dimarts hi hauran noves afectacions en el trànsit per la millora del paviment en calçades.

Carretera Pont de Vilomara entre el carrer Trieta i Avinguda Francesc Macià

- El dimarts a les 9 del matí es tallarà al trànsit de vehicles a la ctra. Pont de Vilomara, entre el carrer Trieta i l'Av. Francesc Macià. Els vehicles que circulin per la ctra. Pont de Vilomara es desviaran pel carrer Sant Joan d'en Coll en direcció al carrer Gaudí.

- Els carrers Foneria i Arquitecte Montagut es regularan en cul de sac amb accés i sortida de vehicles pel carrer Gaudí.

- L'accés de vehicles al carrer Lluís Argemí de Martí es realitzarà, sempre i quan l'estat dels treballs així ho permetin, caldrà que els vehicles surtin abans de les 8 del matí i podran accedir a partir de les 8 del vespre.

- S'invertirà el sentit de circulació del carrer Trieta entre la ctra. Pont de Vilomara i el carrer Gaudí per donar sortida als vehicles dels veïns afectats pel tall de trànsit.

- El servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut en la línia L1 Balconada d'acord als desviaments de trànsit establerts.

Es previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.