Els Mossos instrueixen l'atestat contra els feixistes per desordres, lesions i amenaces

La policia catalana ha tancat les diligències de l'agressió feixista de la plaça Onze de Setembre i les ha adreçat al jutjat

30 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:52h
Una de les independentistes agredides mostra la contussió que va patir en una cama
Una de les independentistes agredides mostra la contussió que va patir en una cama | @JotaPavlichenko
Els Mossos d'Esquadra han tancat aquest dilluns al migdia l'atestat sobre els fets ocorreguts a la plaça Onze de Setembre de Manresa durant la matinada, en el que un grup de feixistes han agredit set independentistes que havies reposat l'estelada al pal.

Després de rebre les denúncies, els informes mèdics i les declaracions dels independentistes, la policia catalana ha tancat les diligències, sota l'acusació als quatre espanyolistes, Raul Macià, Tony NM, Óscar GG i David DR, per desordres públics, lesions lleus i amenaces lleus. Els Mossos d'Esquadra no han inclòs cap altre declaració, perquè cap dels quatre espanyolistes no ha testificat a la comissaria, malgrat que van dir que presentarien denúncia.

L'atestat ja es troba al jutjat d'instrucció número 5 de Manresa que és qui portarà a terme la instrucció del cas. Si els espanyolistes presenten denúncia directament als jutjats o en alguna altra instància, serà facultat del jutge integrar-les en la instrucció general.