Els feixistes ja havien arrencat una senyera de la plaça Onze de Setembre diumenge a la tarda

Raul Macià va quedar ple de cola amb la que els CDR havien untat el pal

VÍDEO Raul Macià arrenca una senyera a la plaça Onze de Setembre
VÍDEO Raul Macià arrenca una senyera a la plaça Onze de Setembre | Cedit
30 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:14h

El capítol que s'ha viscut aquesta matinada de dilluns a la plaça Onze de Setembre quan un grup de feixistes ha agredit set persones que acabaven de reposar l'estelada de la plaça, no és el primer capítol a l'entorn d'aquesta bandera que va tenir lloc aquest diumenge.

De fet, a 3/4 de 6 de la tarda, la Policia Local de Manresa va identificar tres feixistes que acabaven d'arrencar una estelada i una senyera que onejaven al pal de la plaça Onze de Setembre.

Els agents van escoltar diversos crits i insults i van veure baixar del pal un individu que havia acabat d'arrencar una estelada i una senyera del pal. L'individu en qüestió era el feixista de Balsareny Raul Macià, que havia de quedar ple de cola, ja que els CDR havien untat el pal de la bandera.

Els agents de la Policia Local van pacificar la situació, davant els insults que els espanyolistes dirigien als vianants que els increpaven l'acció, i van identificar dues persones més, Óscar GG, un altre dels agressors de la matinada, i una noia que era al cotxe, Jennifer R.

La Policia Local de Manresa va completar l'informe i l'ha dirigit als serveis jurídics de l'Ajuntament per si han d'emprendre accions legals.