El conductor del turisme dels feixistes de Manresa podria ser sancionat amb 1.000 euros

per Pere Fontanals, Manresa | 30 de juliol de 2018 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El conductor i el passatger davanter del turisme amb el que els feixistes es van passejar per la plaça Onze de Setembre de Manresa just abans de l'agressió a set independentistes que tornaven a posar l'estelada, poden ser denunciats amb fins a 1.000 euros en total per diverses infraccions de trànsit.


Just abans de l'agressió feixista d'aquest dilluns a la matinada a la plaça Onze de Setembre de Manresa, els quatre espanyolistes van donar un parell de voltes a la plaça insultant els independentistes o fent onejar una bandera espanyola per la finestra, mentre estaven sent gravats amb el mòbil.

Si algú presenta una denúncia voluntària davant de la Policia Local de Manresa amb el vídeo com a prova, el conductor i l'acompanyant podrien ser multats amb 1.000 euros per diverses infraccions del codi de circulació, segons han confirmat a NacióManresa fonts policials consultades després que haguessin visionat el vídeo.


Conduir un vehicle sense mantenir la posició adequada o sense fer-la mantenir al passatgers, suposa una infracció lleu sancionada amb 100 euros. Conduir de forma negligent creant perill cert i rellevant per a la resta d’usuaris de la via, és una infracció greu sancionada amb 200 euros. Conduir de forma temerària, sense la diligència i precaució necessàries per evitar riscos, també és una infracció greu sancionada amb 500 euros. Finalment, no utilitzar l’ocupant del seient de passatger el cinturó de seguretat, és una infracció greu multada amb 200 euros, que en aquest cas, hauria de pagar l'infractor.

A més a més, el vehicle que ha comès totes aquestes infraccions, és a nom de Raul Macià, que té el carnet retirat per decisió judicial. El conductor del vehicle era Óscar GG i l'ocupant del seient davanter, el propi Macià.

 

Participació