Un grup de feixistes agredeix set independentistes després de penjar l'estelada a la plaça Onze de Setembre

Els agredits han reconegut el feixista de Balsareny, Raul Macià, l'agressor de Lledoners, Tony NM, Óscar GG, el que va despenjar l'estelada del Parc de Bombers de Manresa, i David DG

Mossos d'Esquadra intervenint després de l'agressió
Mossos d'Esquadra intervenint després de l'agressió | @GarcesJordi
30 de juliol del 2018
Actualitzat a les 22:36h
Set persones han estat agredides aquesta matinada de dilluns quan tornaven de penjar l'estelada a la plaça Onze de Setembre, segons han publicat a les xarxes diversos col·lectius afectats. De fet, a la tarda del mateix diumenge, uns feixistes havien tornat a arrencar una estelada i una senyera que hi havia en aquest pal. L'agressió continua la tònica feixista que s'està vivint a la comarca en els últims mesos.

Cal recordar que el passat 6 de juliol, el conegut feixista de Balsareny, Raul Macià, va arrencar l'estelada d'aquesta plaça. L'Ajuntament de Manresa va anunciar dijous passat que havia denunciat l'espanyolista als jutjats, ja que l'estelada estava penjada en el pal per decisió d'un ple de l'Ajuntament de Manresa de 2012.

Precisament, un dels agressors torna a ser Raul Macià. Entre els feixistes que els col·lectius han reconegut estan Tony NM, el feixista de Lledoners investigat per l'agressió a un independentista a les portes del centre panitenciari, i Óscar GG, el sallentí que acompanyava Macià quan van arrencar l'estelada de davant del Parc de Bombers de Manresa.
 
Raul Macià no ha deixat de protagonitzar accions contra l'independentisme després de sortir de presó, on va estar condemnat a 11 anys per un delicte de robatori amb arma de foc i un altre de tràfic de drogues. Tony NM es troba en llibertat provisional després de l'agressió que va protagonitzar a Lledoners.