La trenta-sisena Trobada de Gegants de Moià omple els carrers de gent

Redacció
29 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:58h
VÍDEO Entrada dels gegants a plaça
VÍDEO Entrada dels gegants a plaça | Geganters de Moià

Moià ha viscut aquest dissabte una espectacular trenta-sisena edició de la Trobada de Gegants Vila de Moià, un esdeveniment que va celebrar-se per primera vegada l'any 1983, poc després que es creés la Colla Gegantera del municipi. En total hi han participat tretze colles.

Enguany, les colles convidades en el marc d'aquesta trenta-sisena trobada han estat la d'Abrera; la d'Avinyó; la de Calonge; la de Castellcir; la de Guixeres; la d'Hostalric; la de la Roca del Vallès; la de Lloret de Marc; la dels Veguers de Montblanc; la de Navarcles; la se Sabadell-gràcia; la de l'Escola Josep Orriols i Roca, i la de l'Escola Pia. Totes tretze han exhibit la seva imatgeria popular juntament amb la colla amfitriona, la de Moià davant d'un nombrós públic que les han seguit tant a la cercavila com a plaça.

La Trobada ha començat amb la plantada de tots els gegants de la plaça Major del poble, i després s'ha donat el tret de sortida a una cercavila musical pels carrers de la capital moianesa, que ha finalitzat a la plaça del Cap amb la setena edició de la Mostra de Balls.

L'acte, organitzat pels Geganters i l'Ajuntament de Moià, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
Arxivat a