Jan Massana, bàsic amb Catalunya per conquerir la Little League Europe-Africa de bèisbol

La selecció catalana s'ha classificat per a les World Series de la Litlle League que se celebraran a Pensylvania (EUA) del 16 al 26 d'agost

Jan Massana durant la final contra Holanda
Jan Massana durant la final contra Holanda | Arxiu particular
Redacció
28 de juliol del 2018
Actualitzat a les 18:37h
Aquest divendres Catalunya es va proclamar campiona del Campionat de la Little League Europe-Africa de bèisbol a Kutno (Polònia) i es va classificar per jugar les World Series de la Litlle League que se celebraran a Pensylvania (EUA) del 16 al 26 d'agost. El combinat català es va imposar a la final a Holanda per 19-0 amb la participació del jugador del Beisbol Club Manresa, Jan Massana.

A la final, el jugador manresà va jugar de 6è batador, i a la posició defensiva de left field (exterior esquerra) durant tot tot el partit. Va batejar dos hits, un d'ells un "home run" i va impulsar un total de quatre carreres per a l'equip de Catalunya. Jan Massana ha jugat un molt bon campionat sobretot destacant pel seu poder al bat.

Durant aquests dies l'equip seguirà entrenant per poder fer un bon paper a la final a Pensylvania (USA) on Jan Massana tancarà una temporada esportiva amb matrícula d'honor.