Sant Joan de Vilatorrada reformarà les instal·lacions del camp de futbol municipal

Camp de futbol de Sant Joan de Vilatorrada
Camp de futbol de Sant Joan de Vilatorrada | AjSJV
Redacció
27 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:11h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada –a través de la regidoria d'Esports- donarà continuïtat durant el darrer quadrimestre de l'any al projecte d'arranjament, adequació i manteniment continuat de les instal·lacions esportives del municipi endegat a l'inici de l'actual mandat. 

Així, el Ple municipal de l'Ajuntament va aprovar dijous 26 de juliol, en sessió ordinària, la contractació i subministrament de la gespa artificial del camp de futbol municipal, que permetrà renovar íntegrament l'actual superfície de joc d'aquesta instal·lació utilitzada per les entitats FC Joanenc, Palillo FCA i l'equip de veterans. En aquest sentit, el projecte permetrà millorar la confortabilitat i la seguretat d'aquesta instal·lació municipal. 

L'actuació, amb un pressupost de 215.000€, és previst que s'iniciï el 3 de desembre i tindrà una durada aproximada d'entre quatre i cinc setmanes. Eduard Mata, regidor d'Esports, avança que aquestes obres –que se sumen als treballs de millora al Pavelló Municipal d'Esports endegades a finals del 2017- reforcen "el ferm compromís de l'Ajuntament amb l'esport i amb el foment de la pràctica esportiva com a eix vertebrador de la societat i com a eina per a la transmissió de valors". 

En aquesta línia, Mata afegeix, que "aquesta línia d'acció cal que vagi acompanyada necessariament d'una adequació de l'entorn de la zona esportiva i d'unes instal·lacions per a la pràctica de l'esport que donin una clara resposta a les necessitats i interessos de les entitats i dels santjoanencs i santjoanenques. Per això, des d'aquest equip de govern seguim apostant decididament per oferir un manteniment continuat de tots els nostres equipaments esportius i per renovar i millorar aquells espais que requereixen d'una posta a punt".

El camp de futbol també comptarà amb nous vestidors

En paral·lel a la renovació de la gespa artificial, l'Ajuntament també durà a terme la remodelació íntegra del vestidor destinat al col·lectiu arbitral, dels diversos vestidors de l'equipament i de l'espai de material; amb un pressupost de 40.000€ i amb l'objectiu d'adequar les instal·lacions a la nova categoria de futbol del FC Joanenc, que la propera temporada disputarà la 2a Catalana.