Espanyolisme

L'Ajuntament de Manresa denuncia al jutjat Raul Macià per arrencar l'estelada de la plaça Onze de Setembre

El ple municipal de l'Ajuntament de Manresa va aprovar el juliol de 2012 la instal·lació de la bandera estelada a la plaça i des d'aquella data presideix la celebració institucional de la Diada a la ciutat

per Redacció, 27 de juliol de 2018 a les 14:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


L'Ajuntament de Manresa ha denunciat al jutjat de guàrdia el feixista de Balsareny, Raul Macià, la persona que fa uns dies va arrencar la bandera estelada que onejava a la plaça Onze de Setembre per veure si aquesta conducta podria ser constitutiva d'alguna classe d'infracció penal.


La persona denunciada pel consistori com a autor d'aquests fets és un veí de Balsareny que va difondre un vídeo amb aquesta actuació a través de les xarxes socials.

El ple municipal de l'Ajuntament de Manresa va aprovar el juliol de 2012 la instal·lació de la bandera estelada a la plaça Onze de Setembre i des d'aquella data presideix la celebració institucional de la Diada a la ciutat.

 

Participació