El Centre de Disminuïts Físics celebra el seu 16è aniversari amb una gimcana

Redacció
27 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:53h
Foto de grup al Centre de Disminuïts Físics d'Althaia
Foto de grup al Centre de Disminuïts Físics d'Althaia | Althaia
El Centre de Disminuïts Físics de la Fundació Althaia va celebrar el seu 16è aniversari amb una gimcana molt participada que va servir per fomentar el treball en equip. Al llarg de la setmana passada, els residents es van encarregar de preparar tot tipus de proves i d'activitats com per exemple de càlcul, de lògica, de recerca, sensorials (olors i sabors), orientació, i creativitat, entre altres. 

Representants de la Direcció d'Althaia van fer entrega de diversos premis a tots els participants, per posar en valor la seva implicació i el seu esforç en treballar en equip.

A part de la gimcana, durant la setmana també van fer un taller de pizzes i una festa d'aigua. A més, van comptar amb l'actuació d'un grup de música i la d'un grup de dansa del ventre. 

Per cloure el 16è aniversari del Centre de Disminuïts Físics, es va dur a terme un festival titulat "16 anys donant vida" que va comptar amb moltes actuacions i sorpreses. En totes aquestes activitats, els professionals de la institució van tenir el suport dels voluntaris joves d'Althaia, que han estat al centre durant el mes de juliol, i que van prendre consciència de la importància d'ajudar i fer més agradable l'estada dels residents. Durant aquest període de temps, els voluntaris i els residents van poder compartir una experiència que ha sigut enriquidora per ambdues parts.